Home » Tips en trucs » TV kijken op de iPad

TV kijken op de iPad

Geplaatst op 25 maart 2012, 18:15 uur de redactie.

TV kijken op iPad

Tegenwoordig spelen veel telecom- en kabelaanbieders in op de mogelijkheid om TV te kijken op de iPad. Dit is met de zomermaanden in het voorruit zicht erg handig om bijvoorbeeld buiten in de tuin TV te kijken op je ipad of dat gezinsleden iets anders willen kijken en ruzie maken over wie er gaat over de afstandsbediening van de tv. Dan biedt het onderstaande uitkomst. Hier onder staan enkele opties die mogelijk zijn.

EyeTV Mobile

EyeTV Mobile voor de iPad

Eye TV mobile

Sinds kort is er EyeTV Mobile waarmee je eenvoudig TV kunt kijken op je iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad. EyeTV Mobile is een single tuner die je onderin je device kunt inpluggen en al vrij eenvoudig onderweg zonder internet verbinding televisie hebt.

In de App Store kun je de EyeTV Mobile applicatie downloaden zodat je de programma’s ook daadwerkelijk kunt bekijken. Daarnaast kun je de televisiegids raadplegen en via een ingebouwde browser direct surfen op het internet tijdens dat je naar een programma kijkt.

Download EyeTV Mobile app uit de App Store »

EyeTV One (Digitenne)

Eye TV OneEyeTV One is een manier om TV te kijken op je Mac computer of MacBook. Door middel van een TV tuner in combinatie met een simkaart voor Digitenne die meegeleverd is in de doos kun je onbezorgd TV kijken op je Mac of PC. Heb je al Digitenne? Dan is het verder geheel gratis en dien je alleen nog de simkaart te activeren. Anders moet je Digitenne aanvragen bij KPN.

In de App Store kun je de applicatie van EyeTV downloaden zodat je TV kunt kijken op je iPad. Dit gaat eenvoudig door middel een WiFi verbinding die het signaal van de beelden vanaf je Mac computer naar je iPad of iPhone streamt.

Bestel direct EyeTV One »
Vraag Digitenne aan bij KPN »
Download EyeTV app uit de App Store »

KPN Interactieve TV Online

Als je abonnee bent van KPN en je hebt een internetaansluiting of Interactive TV dan kun je met je abonnementsnummer en wachtwoord inloggen via de KPN iTV Online app die je gratis kunt downloaden uit de App Store voor op je iPad. Op deze manier kun je kijken naar de 20 populairste TV zenders op je iPad. Ook heb je dan toegang tot de interactieve programmagids.

Meer info over Interactieve TV van KPN »
Download KPN iTV Online app uit de App Store »

Ziggo TV

Ziggo is één van de grootste kabelmaatschappijen in Nederland ook zij hebben een mogelijkheid waarmee je als abonnee kunt TV kijken via de iPad. Dit geldt voor abonnee’s die een abonnement hebben op TV standaard, internet en natuurlijk het alles-in-één pakket. In de App Store kun je gratis de applicatie ‘Ziggo TV’ downloaden waarmee het mogelijk is om live TV kijken op je iPad en iPhone, een actuele programmaoverzicht en van de video on demand dienst gebruik kunt maken.

Alles in één van Ziggo »
Download de Ziggo TV app uit de App Store »

 

Reageer op TV kijken op de iPad